TBD Genç Bilişim Yaz Kampı Başarı ile Gerçekleştirildi.

TBD Genç Bilişim Yaz Kampı Başarı ile Gerçekleştirildi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve sakal Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan
TBD Ankara Şubesi’nin, Milli Eğitim Bakanlığı desteği ile hayata geçirdiği TBD Genç Bilişim Yaz Kampı, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 09.30’da Yenimahalle Şehit Mehmet Şengül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen açılış töreni ile başlamıştır.
Açılışa TBD Genç Çalışma Grubu yönetimi, Okul Müdürü Orhan YILMAZ, TBD Merkez ve Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi ÖZBİLEN, Serdar ÜLGEN, Gökhan EMRE, TBD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan SUNAY, Atılım Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali YAZICI, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Mustafa Hilmi ÇOLAKOĞLU katılmıştır.
Türkiye’nin farklı kentlerindeki 45 üniversitenin mühendislik ve eğitim fakültelerinden seçilen öğrenciler, 68 saatlik ücretsiz eğitim alacaktır. “TBD-Genç Bilişim Yaz Kampı”nda gençlere Gnu/Linux Sistem Eğitimi, Web Programlamaya Giriş, PHP Programlamaya Giriş ve C Tabanlı Programlama eğitimleri verilmektedir.

Önceki TBD Genç Eğitim Duyurusu
Sonraki TBD-HİK Webinarlar Serisi’nin Üçüncüsü 24 Ağustos 2017'de...