TBD Ankara Şubesi  “2. Uluslararası Bilişim ve Lojistik Konferansı” başarı ile gerçekleştirildi.

TBD Ankara Şubesi “2. Uluslararası Bilişim ve Lojistik Konferansı” başarı ile gerçekleştirildi.

Otomatik alternatif metin yok. Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar 

 

“2.Uluslararası Bilişim ve Lojistik Konferansı” 25-26 Mayıs’ta “Bilişim İle Güçlü Lojistik ” teması ile Ankara’da gerçekleştirilecek.
Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi, Atılım Üniversitesi, Ankara Lojistik Üssü ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin düzenlediği konferans “bilişim ve lojistik” sektörünün önde gelen kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getirecek.
Bilişim ve Lojistik Konferansı’nda Türkiye’nin lojistikte bölgesel bir üs olmasının, lojistik maliyetin düşürülmesinin, ticaretin geliştirilmesinin ve rekabet gücünün artırılması konularının ele alınacağını belirten TBD Ankara Şubesi Başkanı Nurcan SUNAY Bilişimle kesişen sektörlerden biri olan Lojistik sektöründe farkındalık yaratarak, sektörün gelişmesine katkı sağlayacaklarını ve Lojistik firmalarının küresel alanda tam rekabet edebilmeleri için teknolojiyi özellikle de bilişim teknolojilerini kullanılır hale gelmesinin önemini vurguladı.

 

Önceki ÇOCUKLAR İÇİN KODLAMA SEMİNERİ
Sonraki V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU , 23.Mayıs.2017 tarihinde “Yeni Trendler Yeni Teknolojiler” ana temasıyla yapıldı.