TBD Ankara Şubesi’nin Yeni Başkanı Nurcan Özyazıcı Sunay Oldu

TBD Ankara Şubesi’nin Yeni Başkanı Nurcan Özyazıcı Sunay Oldu

 

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Ankara Şubesi yeni başkanını seçti. TBD Ankara Şubesi’nin 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda, kullanılan 705 oyun 475’ini alan Nurcan Özyacı Sunay TBD Ankara Şubesi’nin yeni başkanı oldu.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve TBD’nin her yaştan üyesinin katıldığı Genel Kurul’da sarı ve kırmızı listeler yarıştı. TBD’nin eski başkanlarının da katıldığı Ankara Şubesi’nin Genel Kurulu’nda 705 delege 475’i sarı liste için oy kullanırken, kırmızı liste 218 oy aldı. Kullanılan oyların 8’i ise geçersiz sayıldı.

Genel Kurul’da, seçimlere sarı listenin adayı olarak katılan ve TBD Ankara Şube Başkanlığı’na seçilen Nurcan Özyazıcı Sunay, yaptığı açıklamada kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Türkiye Bilişim Derneği’nin Türkiye’nin bilgi toplumuna geçişinde çok önemli ve etkin bir aktör olduğunu vurgulayan Sunay, şunları söyledi:
“TBD’nin gücüne güç katmak ve seçim bildirgemizde her alan hedeflere ulaşmak için 5’inci Dönem Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Derneğimizin çalışmalarına katkı sağlayan, hedeflerimize ulaşmamızda bilgi ve deneyimleriyle destek veren, Genel Kurul sürecinde bize güç katan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yine TBD Ankara 4’üncü Dönem Şube Başkanımız Selçuk Kavasoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine de bugüne kadar verdikleri hizmetler için, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine de Genel Kurulumuza katılımları ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yeni dönemde de yine birlikte çalışacağız ve ‘Birlikte Bilişim’ ile başaracağız.”

TBD Ankara Şubesi yeni dönem yönetim, denetim ve onur kurulları şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu: Nurcan Özyazıcı Sunay, Prof. Dr. M. Volkan Atalay, Doç. Dr. Nergiz Çağıltay, Dr.Ayşe Yasemin Seydim, Nihat Tüfekçi, Gözen Ateş, İlknur Talay
Denetim Kurulu: Seher Çiğdem Çamurdan, Senai Arlı, Suna Öztop Sarıoğlu
Onur Kurulu: Necati Etlacakuş, Saadet İnci, Nihat Yurt

Önceki TBD Ankara Şubesi 5. Dönem Çalışma Raporu 2015-2016
Sonraki Atamızın Huzurunda Buluşuyoruz