BİMY’22 ETKİNLİĞİ

tbd80

2-5 Nisan 2015 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen TBD’nin 22. BİMY Semineri’nde, “Araştırma, Geliştirme ve Yenilikçilik” konusu, tüm bileşenleriyle ele alındı. KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ile BTK ve KKTC BTHK Başkanlarının açılışında bulunduğu etkinliğe, kamu ve özel sektörden 400’ü aşkın yönetici ve uzman katıldı.

TBD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerimiz BİMY 22 etkinliğinde yapılan 2 panele katkı verdi. “TÜRKİYE’DE İNOVASYON KÜLTÜRÜ VE STRATEJİSİ” panelinde Yrd.Doç.Dr. Altan Özkil konuşmacı, “KAMUDA İNOVASYON” konulu panelde Selçuk Kavasoğlu panel yöneticisi olarak yer aldı.

Katılımcı bilişim firmalarıyla yapılan bilgi alışverişlerinde İnsan Kaynakları, Kamu İhale Kanununa ilişkin Sorunlar, Bilirkişi müessesinin TBD çatısı altında kurulması ve TBD’nin KOBİ ve özel sektör olarak tüm sektörü kucaklaması ve temsil etmesi gibi konularda ortak çalışma yapılması hususunda bir görüş birliği oluştu.

Ayrıca, Ankara Şubesi tarafından hazırlanan ve tüm etkinlik boyunca toplantı aralarında gösterilen “Gelin, Türkiye Bilişim Derneğine Üye Olun” sunumu ilgi topladı ve Ankara Şubemize 14 yeni üye katıldı.

tbd81 tbd82 tbd83 tbd84 tbd85 tbd86 tbd87 tbd88 tbd89 tbd90

Önceki TBD’nin Elektrik Kesintisi Basın Açıklaması
Sonraki BİMY'22 de “Ar-Ge ve Yenilikçilik” irdelendi